Opbrengst sponsorloop: 8.833 euro

De Sponsorloop ProjectsNow 2013 was wederom een groot succes. Negentien lopers hebben de 10 en 21 kilometer gelopen. Gezamenlijk hebben ze € 8.833,- opgehaald. We gaan dit geld gebruiken om de watervoorziening in Bbakasa en Namoomba te verbeteren. Daarbij zullen we extra financiële steun aanvragen bij de Stichting Wilde Ganzen. Als zij onze aanvraag honoreren, zullen zij aan iedere gedoneerde euro nog 0,55 euro toevoegen. Een prachtig bedrag waar we jullie, de lopers en sponsors, zeer dankbaar voor zijn. 

Ondanks de strenge vorst, maakte het prachtige zonnetje voor de lopers veel goed. Onder goede omstandigheden konden 12 lopers de 10 kilometer volbrengen en 7 atleten de 21 km. Een speciale vermelding verdient [naam], de dochter van trouwe deelnemer Dirk-Jan van Waaijen, die met haar xx jaar onze jongste deelneemster was. Zij neemt volgend jaar vriendinnen mee, waaruit maar weer blijkt dat ook de jongere generatie het ProjectsNow-virus te pakken krijgt.

Door de gastvrijheid van Nils en Nicole waren de faciliteiten voor omkleden, douchen en de beschikbaar gestelde fietsen wederom fantastisch. Na afloop van de loop werden de lopers en hun aanhang verwend met een lekkere curry om weer op krachten te komen. Daarvoor zijn we Peter Pan Kookstudio & Catering erg dankbaar.