Hank’s Droom wint de Adecco-prijs!

Door Hank:

Afgelopen zaterdag, 7 februari 2015, werd de jaarlijkse Kick Off van Adecco Group Nederland gehouden in Studio 21, op het Media Park te Hilversum. Belangrijk moment waarop de gehele organisatie (800 man) samenkomt om de resultaten van 2014, de plannen van 2015 en de best practices te vernemen. Traditioneel afgesloten met lekker eten en een knalfeest (optreden Jeroen van der Boom).
 
Sinds vorig jaar is een nieuw onderdeel geïntroduceerd waarbij de medewerkers een droom mogen indienen waarop gestemd kan worden. Het filmpje met de meeste stemmen wint een mooie geld prijs. Dit jaar heeft mijn droom gewonnen.

 

 

Mijn droom is om een schoolkeuken te bouwen waar de voedzame maaltijd voor 400 schoolkinderen veilig gekookt kan worden door de vrijwilligers (moeders). En om deze maaltijd collectief te kunnen nuttigen onder een afdak. Want tijdens mijn bezoek aan de twee dorpen jongstleden november ben ik mij bewust geworden van het feit dat deze maaltijd een van de belangrijkste voorwaarden is om kinderen hun talent te laten ontdekken.

 

 

Mede dankzij Adecco kan deze droom in 2015 gerealiseerd worden!